KHASIAT KOPI RADIX IQ


KOPI RADIX IQ


HARGA : Rp 250 000,-

ISI : 30 Sachet

Pemesanan bs inbox ato hub : 085691185339 / 081389835558 
Whatsaps : 087812685252 PIN BB : 2A493A79


Radix IQ adalah ramuan produk pemakanan istimewa untuk otak. Memberi fokus kepada daya ingatan dan kestabilan emosi. Ramai anak-anak mengalami masalah IDD akibat daripada pengambilan makanan ringan yang tinggi kandungan MSG menyebabkan otak atau memori anak tersebut terjejas dan mengalami masalah hilang daya tumpuan.

Industri moden yang dikuasai oleh kapitalis yahudi telah menghasilkan makanan-makanan segera yang tinggi bahan kimia penambah perisa yang melemahkan daya ingatan umat Islam yang menjadi kelompok pengguna terbesar.

Sudah sampai masanya pengeluaran produk Radix IQ dapat bertindak sebagai penyelamat kepada umat Islam agar dapat melahirkan Generasi Cerdas Minda. 

Radix IQ mengandungi ramuan tujuh herba yang diakui terbaik untuk otak. Boleh ditambah dengan madu asli. Baik untuk kanak-kanak, untuk orang yang mengalami kecedaraan otak, penyakit-penyakit saraf yang berkaitan dengan otak, menimbulkan mood dan emosi yang baik, keletihan otak, tonik saraf, insomnia, mengurangi kerosakan hati dan bersifat pelawas yang berkesan.

Postingan populer dari blog ini

KHASIAT DAN MANFAAT HABBASYI OIL

KHASIAT KOPI RADIX COLLAGEN

KLOROFIL DI SOLO